Pers

^
Herr Seele Vlaamse Boekenbeurs 2016
Een fatsoenlijk eindwerk schrijven: het blijft een nachtmerrie voor veel studenten.
De redding voor velen kwam er in 2009 met de verschijning van de eerste editie van een heel originele studentenhandleiding ‘Schrijven van verslag tot eindwerk: do’s en don’ts'. Het boek van de Oostendse Leen Pollefliet scoorde meteen hoge ogen en is al aan de achtste druk toe.
De schrijfster kreeg daarvoor hulp van enkele bekende figuren. lees verder...
Herr Seele Vlaamse Scriptieprijs
Een eindwerk schrijven. Het kost vaak bloed, zweet, tranen en een flink aantal nachtelijke overuren.
Om de pil te verzachten, kroop docente Leen Pollefliet in haar pen en schreef een uniek en praktisch schrijfgids voor iedereen die een groot verslag, masterproef, bachelorproef, onderzoeksrapport of afstudeerwerk moet schrijven. lees verder...
Herr Seele Hogeschool Gent
Een eindwerk schrijven is de nachtmerrie van iedere student, en een paar maanden later ook van iedere docent. Hoe begin je aan zo'n huzarenstuk? Menig student is er al aan ten onder gegaan en daardoor koud en eenzaam in de goot beland. Maar dat is nu verleden tijd dankzij de scriptiegids van Leen Pollefliet!
lees verder...
Herr Seele Recensie Over Taal
download pdf
Herr Seele GO Magazine Knack
Je zit met je handen in het haar want je moet met een eindwerk beginnen? Goed nieuws: Academia Press heeft net een boek uitgebracht met de titel "Schrijven: van verslag tot eindwerk - do's & dont's". Het boek is opgevat als een praktisch naslagwerk voor het schrijven van een masterproef, een onderzoeksrapport of een afstudeerwerk. lees verder...
Herr Seele Klasse
Verwacht je van studenten een goed geschreven scriptie, bachelor of masterproef? Dan moeten ze leren letten op taal, stijl en opmaak. Als ze tijdens hun studentencarrière een praktische schrijfgids hanteren, worden hun teksten gaandeweg beter. "Schrijven: van verslag tot eindwerk – do's en don'ts" somt de verplichte onderdelen van een eindwerk op. lees verder...
Herr Seele Het Nieuwsblad
'Studenten een houvast geven' - 22/04/2011 OOSTENDE - Leen Pollefliet (47), docente communicatie aan de Hogeschool Gent, kreeg gisteren de prijs van het Best Vormgegeven Boek, de vroegere Plantin-Mauretusprijs, voor een heel originele studentenhandleiding. Ze werkte daarvoor samen met Herr Seele.
lees verder...
Herr Seele De Taalsector
Het handboek "Schrijven: van verslag tot eindwerk - do's & don'ts" is bekroond met de prijs voor het Best Vormgegeven Boek 2011 in de categorie schoolboeken. Het boek is van de hand van Leen Pollefliet. De vormgever is Gino De Potter (Le Pur et l'Impur) en Herr Seele illustreerde en zorgde voor de cover.
lees verder...
Herr Seele Guido-gids
Docente Leen Pollefliet ging als kersverse germaniste aankloppen bij commerciële bureaus, maar niet zo veel later keerde ze terug naar de schoolbanken en ondertussen geeft ze al 23 jaar les in communicatie aan masterstudenten van de geassocieerde faculteit Toegepaste Ingenieurswetenschappen van de Hogeschool Gent. Het eindwerk schrijven noemt ze de leukste periode uit haar eigen studententijd, maar ze beseft dat dat bij heel wat studenten vandaag niet het geval is en daarom bundelde ze haar krachten, letterlijk en figuurlijk.
lees verder...